Adatvédelem

A regisztráció önkéntes, nem feltétele az oldal használatának. Ha regisztráció nélkül használod az oldalt, nem tárolunk rólad személyes adatokat, a felhasználói élmény javítása érdekében ugyanakkor az oldal cookie-kat helyezhet el a böngésződben.

Ha hagyományos úton regisztrálsz, az emailcímed és jelszavad tároljuk. Ha Facebookon keresztül lépsz be, ezen felül tároljuk a nyilvános Facebook-azonosítód, a nyilvános neved, illetve a profilképed nyilvános bélyegképének elérési útját (nem magát a képet). Ezen felül megadhatod, melyik Office-csomagot részesíted előnyben, ekkor ezt is tároljuk, illetve, ha kipipálsz egy feladatot, akkor azt.

Az emailcímed és a jelszavad (vagy a Facebook-azonosítód) az oldalon való belépésre-azonosításra használjuk, a Facebook-képed és neved, ill. a választott Office-csomagot és a kész feladataid a felhasználói élményed növelése érdekében használjuk fel. A képed megjelenik a felső sávban, ha be vagy lépve, a választott Office-csomag alapértelmezett szűrő lesz a középszintű érettségi megoldásvideónál, a megoldott feladataid összegyűjtjük a kezdőlapon és megjelöljük a listában.

Az oldal felhasználói által megoldott feladatokból és a választott szoftvercsaládról statisztikát készíthetünk - anonim módon.

Az emailcímedre belépéssel kapcsolatos információt küldhetünk (pl. elfelejtett jelszó), illetve beszámolót az oldallal kapcsolatos fejleményekről, utóbbiról leiratkozhatsz a levélben küldött link segítségével.

Harmadik félnek soha nem adjuk ki a fenti adataidat.

Fiókod bármikor törölheted, ezzel törlöd az összes adatodat is.